کسب و کار

کسب و کار

و این منم ، یک آدم موفق و راضی از زندگی که درطول 25 سال زندگی پرفرازو نشیب کوچکترین شکایتی نداره ...خودش تلاش کرده و موفق شده ...اومده که یاد بده تا شاید دیگران هم از زندگیشون راضی باشن.
موفقیت در کسب و کار تنها با دانش و آگاهی امکان پذیر است.

اگر می‌خواهید ثروتمند شوید، برنامه‌ریزی مالی و کار کردن روی عادت ها می‌تواند یک شروع خوب باشد. هر چه زودتر عادت‌های هوشمندانه را بسازید، شانس بیش‌تری دارید که به ثروت دست پیدا کنید. در ادامه ۱۰ عادت آمده‌است که به آدم‌های عادی کمک کرده به اهدافی مانند استقلال مالی یا بازنشستگی زودهنگام دست بیابند.

برنامه‌ریزی مالی

۱. از سامانه‌های پرداخت خودکار استفاده کنید

کریس رینینگ، یک میلیاردر خودساخته است که ثروت‌اش در ۳۵ سالگی از مرز ۱ میلیون دلار گذشت و در ۳۷ سالگی بازنشسته شد. او موفقیت‌اش را تا حد زیادی مدیون یک عادت ساده است: او امور مالی‌اش را به‌طور خودکار انجام داده‌است.

اگر برنامه‌ی مالی‌تان را به صورت خودکار تنظیم کنید، نه تنها در ثروت‌سازی به شما کمک می‌کند، بلکه در وقت و انرژی ذهنی شما صرفه‌جویی می‌شود. او می‌گوید: ”من سال‌ها پیش پول‌ام را به‌صورت خودکار مدیریت کردم، و فایده‌اش این است مجبور نیستم تصمیم بگیرم پول‌ام کجا باید برود، چه‌قدر باید سرمایه‌گذاری کنم، چه‌چیزی را می‌توانم خرج کنم، و غیره.“

برنامه‌ریزی مالی ۲: روی درآمد تمرکز کنید

یک میلیاردر خودساخته به نام گرنت کاردون، که قبل از رسیدن به ثروت میلیاردی زیر بار قرض بود، می‌گوید ”شما بدون داشتن چندین جریان درآمد ثروتمند نخواهیدشد. این با درآمدی که اکنون دارید شروع می‌شود. این درآمد را افزایش دهید و سپس چند جریان درآمد دیگر را اضافه کنید.“

ایجاد چندین جریان درآمد می‌تواند به معنی یک منبع درآمد جانبی، تولید درآمد غیرفعال، یا به‌دست آوردن یک شغل جانبی پردرآمد باشد.

۳. با آدم‌های سختکوش و موفق معاشرت کنید

جمعی که خودتان را در آن قرار می‌دهید مهم است. در واقع این می‌تواند روی ارزش ویژه‌ی شما تاثیر داشته‌باشد. استیو سایبلد، میلیاردر خودساخته و مولف ”افراد ثروتمند چگونه فکر می‌کنند“ می‌گوید: ”در بیشتر موارد ارزش ویژه‌ی شما بازتاب‌دهنده‌ی نزدیک‌ترین دوستان‌تان است… ما شبیه آدم‌هایی می‌شویم که با آنها دمخور هستیم، و برای همین است که برنده‌ها جذب برنده‌ها می‌شوند.“

برنامه‌ریزی مالی ۴: بزرگ فکر کنید

کیت کامرون اسمیت، نویسنده‌ی ”۱۰ تفاوت برجسته‌ی میلیاردرها با طبقه‌ی متوسط“ می‌گوید: ”میلیاردرها خلاق هستند. آنها برای فکر کردن درباره‌ی ایده‌های جدید وقت می‌گذارند.“

در حالی که توده‌ی مردم درباره‌ی ماشین‌ها و فیلم‌ها صحبت می‌کنند، میلیاردرها صاحب شرکت‌های خودروسازی هستند و فیلم‌ها را تولید می‌کنند. اسمیت می‌گوید ”آن‌ها درک می‌کنند که ایده‌ها باارزش‌ترین دارایی جهان هستند.“

۵. سرمایه‌گذاری کنید

کاردون می‌گوید ”سرمایه‌گذاری پول روشی است که شما را اَبَر ثروتمند می‌کند. تنها دلیل پس‌انداز کردن پول این است که روزی آن پول را سرمایه‌گذاری کنید.“

در واقع میزان پس‌انداز و سرمایه‌گذاری‌تان می‌تواند مهم‌تر از میزان چک دریافتی‌تان باشد. یک متخصص تامین مالی شخصی به نام رامیت ستی در کتاب ”ثروتمند بودن را به شما آموزش می‌دهم“ می‌نویسد: ”به‌طور متوسط میلیاردرها هر سال ۲۰ درصد درآمد خانواده‌شان را سرمایه‌گذاری می‌کنند. ثروت آنها نه با میزان درآمد سالانه‌شان، بلکه بر اساس میزان پس‌انداز و سرمایه‌گذاری در طول زمان سنجیده می‌شود.“

برنامه‌ریزی مالی ۶: برنامه‌ریزی کنید

بل می‌نویسد ”احتمال میلیاردر بودن کسانی که تقویم و فهرست کارهای انجام دادنی دارند ۲۸۹ درصد بیش‌تر از کسانی است که هیچ برنامه‌ریزی معینی ندارند.“ هم‌چنین او پی برده‌است آدم‌های موفق ”بینش‌ها را مکتوب می‌کنند.“

بیل گیتس و ریچارد برنسون، میلیاردرهای خودساخته، به یادداشت‌برداری پایبند هستند. برنسون می‌گوید ”مهم نیست یادداشت‌هایتان را چگونه ثبت می‌کنید، مهم این است که حتما این کار را انجام دهید. وقتی چیزی به شما الهام می‌شود باید آن را در جایی حفظ کنید.“

۷. زود بیدار شوید

ثروتمندترین و موفق‌ترین آدم‌ها معمولا روز خود را با سپیده‌دم یا حتی قبل از آن شروع می‌کنند.

توماس سی. کورلی در پژوهشی ۵ ساله درباره‌ی ۱۷۷ میلیاردر خودساخته پی برد ۵۰ درصد آنها حداقل ۳ ساعت قبل از این‌که روز کاری‌شان آغاز شود، از خواب بیدار می‌شوند.

این راهبردی است که می‌تواند به شما کمک کند با تداخل‌های اجتناب ناپذیر، مثل طولانی شدن جلسه، کنار بیایید تا برای به انجام رساندن آن‌چه برایش برنامه‌ریزی کرده‌بودید وقت داشته‌باشید. کورلی در کتاب خود ”عادت‌هایتان را تغییر دهید تا زندگی‌تان را تغییر دهید“ می‌نویسد: ”۵ صبح از خواب بیدار شوید که بتوانید ۳ تا از مهم‌ترین کارهایی را که برای روزتان در نظر گرفته‌اید به انجام برسانید. این شما را قادر می‌سازد روی زندگی‌تان کنترل داشته‌باشید. این کار به شما حس اعتماد به‌نفس می‌دهد که واقعا زندگی‌تان را تحت کنترل دارید.“

برنامه‌ریزی مالی ۸: اهداف پولی دقیق تعیین کنید

یک میلیاردر خودساخته به نام تی. هارو اکر در کتاب‌اش ”اسرار ذهن میلیاردر“ می‌نویسد ”علت اصلی این‌که آدم‌های به آن‌چه می‌خواهند نمی‌رسند این است که نمی‌دانند چه می‌خواهند.“

اگر می‌خواهید ثروت بسیازید، باید یک هدف شفاف، برنامه‌ی دقیق، و ضرب‌الاجل‌های سختگیرانه داشته‌باشید. و وقتی در حال هدف‌گذاری هستید از بزرگ فکر کردن نترسید. ثروتمندان انتظارات بالایی برای خودشان تعیین می‌کنند و برای هر چالشی آماده هستند. سایبلد می‌گوید: ”هرگز کسی بدون واقعیت بخشیدن به رویاهایش و داشتن انتظارات عظیم پولدار نخواهدشد.“

۹. پرداخت بدهی‌ها را در اولویت قرار دهید

کوین اُلیری، یک سرمایه‌گذار در برنامه‌ی ”شارک تنک“ در شبکه‌ی ABC می‌گوید ”وقتی سن‌تان بالا می‌رود پول درآوردن آسان‌تر نیست – پول درآوردن در جوانی آسان‌تر است. بنابراین اکنون پول درآورید و از آن برای پرداخت وام‌هایتان استفاده کنید تا در ۴۵ سالگی بدهی و حتی وام مسکن نداشته‌باشید.“

یک نویسنده و میلیاردر خودساخته به نام دیوید باخ با این گفته موافق است. باخ در برنامه‌ی Make It در شبکه‌ی تلویزیونی CNBC گفته است: ”من مشاور مالی مورگان استنلی (یک شرکت خدمات مالی چندملیتی، م.) بوده‌ام و می‌توانم به شما بگویم راز بازنشستگی برخی مراجعان‌ام در ۵۰ سالگی این است که وام مسکن‌شان را زود تسویه کرده‌بودند.“

۱۰. با راحت نبودن کنار بیایید

اگر می‌خواهید پول بیش‌تری به‌دست بیاورید یا در زندگی پیشرفت کنید، باید مشتاق باشید از منطقه‌ی امن خود بیرون بروید.

این شامل مذاکره درباره‌ی حقوق‌تان هم می‌شود. این یکی از آسان‌ترین راه‌ها برای بالا بردن ظرفیت درآمدتان است، چون کسانی که درخواست اضافه حقوق می‌کنند آن را به‌دست می‌آورند. اما بیشتر آدم‌ها حتی آن را امتحان نمی‌کنند.

مطمئنا مذاکره می‌تواند کار حساسی باشد، اما نگرفتن آن‌چه سزاوارش هستید می‌تواند تفاوت یک زندگی متوسط و یک زندگی مرفه باشد. به هر حال گرنت ساباتیر، یک میلیاردر خودساخته می‌گوید ”نخستین چیزی که ظرفیت درآمد آینده‌ی شما را تعیین می‌کند و شما را هر چه زودتر به ثروت یک میلیون دلاری می‌رساند این است که امروز چه‌قدر به شما پرداخت می‌شود.“  

 

منبع

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی